Főoldal Rólunk Extrák Oldal Nekünk

Rólunk

Ebben a modulban olvashattok az oldalt szerkesztő bloggerinákról.

Nevem: Amy Black
Honnan írok: Budapest
Korom (nem kötelező megadni): jó az 20-nak is, mert elkérik a személyim
Főblogom: nox-arcana.gp, the-walkingdead.gp
Mióta blogolok: 2006
Az én témaköröm: alternatív divat, játékok, meg amihez éppen tudok valamit írni
Bővebben magamról:
A közös oldal ötlete már régóta nagy vágyálmom volt, így nagy örömmel töltött el, hogy a lányok lelkesen fogadták az ötletem. Rólam tudni kell, hogy 2003 óta fémvérű vagyok, és gyakran megkapom, hogy ez egy átmeneti időszak, kit gyászolok, és ha elkezdek erről beszélni, ne hittérítsek. Viszont, ez már a véremben van. Ezért javarészt ilyen témákat olvashattok az oldalon, milyen élni az ún. „sötét oldalon”, valamint mindenféle játékról is, mert határozottan gamer vagyok, mégha a gépemen nem is minden fut :D. Javarészt a HOG-témában vagyok otthon, de szeretem a stratégiai és a szimulációs játékokat, így biztos, hogy fogtok találni valamit a Sims-szériáról is, de jópár online játékot is kipróbáltam.
Valamint találkozhattatok a nevemmel már a Walking Dead-es világban is.

Nevem: Dzseni
Honnan írok: -
Korom (nem kötelező megadni): 19
Főblogom: beauty-andmakeup.blogspot.hu
Mióta blogolok: 2011 óta kb.
Az én témaköröm: Szépségápolás, bőrápolás, divat, termék tesztelések, személyesebb cikkek és interjúk. Van egy-két tuti receptem amit szívesen megosztok veletek!
Bővebben magamról:
A szépségápolás elég fiatalon kezdett el érdekelni, kb 11-13 éves lehettem, mikor néztem a beauty videósokat. Voltam fodrász iskolában, a kozmetika egy részét is kitanultam. Nemrégiben elkezdtem egy smink tanfolyamot. Remélem jó pár hasznos tippel, újdonsággal tanulhattok tőlem. Az interjúkat egy régebbi blogomon kezdtem el, amit bezártam, így a mostanin folytatom, aminek hála felkerestek, hogy nem készítenék-e interjúkat magyar bloggerekkel és youtuberekkel személyesen, vagy e-mailon keresztül.

Nevem: Andrea 
Honnan írok: Bács megye, Kiskőrös
Korom (nem kötelező megadi): 28
Főblogom: restaconmemaradjvelem.blogspot.hu
Mióta blogolok: Kicsivel több mint egy éve :). 
Az én témaköröm: A sport, azon belül a foci, vagy a nagyobb sport események a világból. :). 
Bővebben magamról: 
Egy általános iskolába dolgozok, mint pedagógiai asszisztens.Nagyon szeretek írni, és imádom a focit. A blogolásnál pedig az a jó, hogy mindkét szenvedélyemet kiélhetem. Igyekszek mindig naprakész lenni, és nem csak a kedvenceimről, de másról is hozok bejegyzéseket. 

Nevem: Eszter
Honnan írok: Budapest
Korom: 25
Főblogom: because-imadreamer.blogspot.hu
Mióta blogolok: Talán 2010 óta vannak blogjaim, többféle témában, de az elsők között leginkább személyes dolaimmal kapcsolatban írtam.
Az én témaköröm: Lelki dolgok, film-zeneajánló, de szívesen írok a szépség és a divat világáról is.
Bővebben magamról:
Az írás elég hamar belépett az életembe, 12 éves koromban versekkel próbálkoztam, de rájöttem a rímfaragás nem az én világom, emiatt egyre hosszabb terjedelmű novellákat, később regényeket írtam. Emiatt is jött a blogolás, szívesen írom ki magamból az érzéseimet vagy mutatok valami újat az olvasónak. Mivel a lelki témák állnak hozzám a legközelebb, empatikusnak és segítőkésznek vallom magam. Szeretek beszélni, jókat nevetni, viccelni. Szeretem a sorozatokat, filmeket és a jó zenéket. Egy nagy álmom, hogy egyszer egy könyvem kiadhassam.

Nevem: Ninaa
Honnan írok: B-A-Z megye
Korom (nem kötelező megadni): 25
Főblogom: fromninaa.blogspot.hu
Mióta blogolok: 2008 óta
Az én témaköröm: Zenék, filmek, ajánlók, vélemények, tippek-trükkök meg ami kipattan a fejemből
Bővebben magamról: Nagyon régóta blogolok, sajnos több címen voltam elérhető. Imádom megosztani másokkal a véleményem, ajánlókkal bombázni a látogatókat és megmutatni azt a világot, amiben otthon érzem magam. Szeretek rajongói oldalakhoz nyúlni (pl. Beyoncé, Phoebe) és imádok photoshoppolni, ezáltal a designerkedés világában is megtalálhattok, szóval szeretek mindenhez hozzányúlni, ami érdekel. Aki ismer, az tudja milyen a személyiségem, aki pedig nem ismert eddig az úgy is meg fog itt ismerni. Vagy ha rátekint a blogomra. Legyen szép napotok, pusszantom a kis királynők és királyfik pofiját és köszönöm, hogy itt lehetek a többi nagyszerű szerkesztő mellett.

Nevem: Limonadee
Honnan írok: Zemplén megye
Korom: 19
Főblogom: step-by-step.gportal.hu
Mióta blogolok: 2010
Az én témaköröm: Tiniket, fiatal felnőtteket érdeklő témákról, könyvajánlók, illetve esetlegesen terméktesztek
Bővebben magamról: 2010-ben még egy fanpage-dzsel kezdtem a pályafutásomat, de hamar rájöttem, hogy nem igazán ez az én világom. Talán rá egy évre kezdtem el igazán blogolni, és fanfictionöket, novellákat irni. Itt már tudtam, hogy megtaláltam magamat.
Pillanatnyilag egyetemre járok, amiről szerintem a későbbiekben itt is találhattok majd bejegyzéseket. Tanitónak tanulok, viszont sokkal inkább szeretnék kozmetikus lenni. Szabadidőmben pedig mit csinálok? Nincs. Könyvet olvasok, a párommal és barátaimmal találkozok, blogot szerkesztek, illetve fejlesztem sminktudásomat. Kellemes napot mindenkinek!

Nevem: Thea
Honnan írok: Egy pletykás faluból. :D
Korom: El fogom felejteni átírni, amikor majd megváltozik, de legyen elég annyi, hogy gimnazista vagyok.
Főblogom: mindenurlfoglalt.blogspot.hu
Mióta blogolok: 2012. november 27-én vetettem bele magam a blogolásba, még 12 évesen (tessék, most már ki tudjátok számolni a korom :D) azóta pedig mindenféle blogjaim voltak, de a jelenlegi és a Blogger Queens azok, amikkel hosszabb ideig szeretnék foglalkozni.
Az én témaköreim: motivációk, egészséges táplálkozás és edzés, háziállatok, minden a Blogspot világáról, How to sorozat
Bővebben magamról: Nos, sosem voltam jó bemutatkozók írásában, örültem akkor, mikor a saját blogomra sikerült valamit összeszednem. Az írás valami ismeretlen oknál fogva mindig is érdekelt, talán mert ez egy jó módja annak, hogy rátaláljunk önmagunkra, hogy kifejezzünk valamit. Ezért is kezdtem el blogolni, na meg kooperálni is szeretek, szóval a Blogger Queens egy igazi valóra vált álom számomra. Egyébként pedig egy teljesen átlagos lány vagyok, aki szeret új dolgokba belevágni és másokat is motiválni ebben.

Nevem: Anna
Honnan írok: Csongrád megye
Korom: jelenleg 15 aztán úgyis át kell majd írnom hamarosan 
Főblogom: jelenleg sajnos szünetel--> hopeforever15.blogspot.com 
Mióta blogolok: 2015. március 14-én töltöttem fel az első fejezetet a történetes blogomra, ami azóta egy nagyon-nagyon hosszú ideiglenes szünet alatt áll. Ennél az oldalnál viszont határozottan hosszabb ideig szeretnék tevékenykedni.
Az én témaköreim: Főként személyes témák és vélemény kifejtős cikkeket várhattok tőlem.
Bővebben magamról: Mindig is szerettem volna kibeszélni/ kiírni magamból egy egy témáról a véleményemet. A Blogger Queens most esélyt nyújt nekem erre, így szeretnék minél jobban helytállni ilyen téren is. A témák, amiket kiválasztok rendszerint saját tapasztalat alapján/ ajánlások alapján lesznek kiválasztva. Nem nagyon szeretek magamról beszélni, így lezárnám a bemutatkozást annyival, hogy szeretek sportolni, írni és a barátokkal eltölteni az időmet.

Nevem: Irrelevance
Honnan írok: Szolnok
Korom: 16
Főblogom: cakes-coffee.blogspot.hu
Mióta blogolok: 2015 augusztusa végén nyitottam meg a Coffee & Cakes-t, ami egy novellás-kisregényes slashfanfictionblog. Eleinte elég lustán csináltam, de mostanra javult a helyzet, mert már azt hiszem, tudom, hogy mit akarok tőle. Már előtte is írogattam, de sosem gondoltam komolyabban, amíg egy véletlen agymenésből létre nem hoztam a blogot.
Az én témaköreim: DIY (főként ékszerek és egyéb apró kiegészítők), ezen belül segítség ajándékötletek gyűjtéséhez (mert ezzel meg mindenkinek meggyűlik a baja, nekem is); cikkek rajzolással és fotózással kapcsolatban egy amatőr tollából/billentyűzetéből; fanfiction- és egyéb történetírással kapcsolatos dolgok.
Bővebben magamról:
Már egy ideje gondolkozok egy személyes, cikkes blog írásán, de nincs annyi időm, hogy a Coffee & Cakes mellett tudjam rendesen vezetni, így óriási lehetőségnek tartom a Blogger Queenst. Régebben rengeteg animét néztem, így elkezdtem cosplay-t is készíteni, de csak nagyon ritkán fejezek be valamit, mert nincs türelmem egy egész ruha elkészítéséhez. Így maradtak az apróbb kiegészítők a listámon. Rajzolok, gitározok, imádok fotózni, és az életem nagy részét fanfictionírás és -olvasás teszi ki. Sokat olvasok szinte minden műfajban. Nagy álmom, hogy egyszer kiadathassak egy saját könyvet.

Nevem: Isabelle
Honnan írok: Törökország, Istanbul
Korom (nem kötelező megadni): Kívül 15, belül 25
Főblogom: nyctophilia.gportal.hu
Mióta blogolok: Kisebb nagyobb kihagyásokkal 2016 óta.
Az én témaköröm: Filozófia, magán jellegű, motivációk
Bővebben magamról:
Pár éve már tevékenykedem a G-portálon, illetve még a régi mindenkilapján is tevénykedtem. Elmúltam már 18, már a 20-as éveim nagyon elején járok, és imádom a politikát, a jogot, a filozófiát, és minden olyan dolgot amit mások uncsinak tartanak. Szerintem az egyik legnagyobb dolog, ami megkülönböztet minket másoktól, az a világ látásunk, és az hogy miben hiszünk. Hívő vagyok, és nem félek kimondani. Nem ítélkezem, az Ateistákat sem ítélem el, ezért sosem keveredem vitában ezzel a témával kapcsolatban. Számomra fontos az,hogy tiszteletbe tartsuk mások miben hisznek, viszont vannak olyan dolgok is amikben nem értek egyet, persze nem evvel a témával kapcsolatban, és olyankor annak hangot is adok. Több megosztó poszt volt már a főblogomon, különöző vitákat is elindított egy-egy ilyen poszt, de engem nem zavar, mert élvezem. *pszichopata mosoly. :DDD* Komolyra véve a szót, azt hiszem jószívű vagyok, és nagyon segítőkész, viszont türelmetlen. Oroszlán a horoszkópom, amiből kiindulva igen, szeretek csillogásban lenni, szeretem ha rám figyelnek, és szeretek vezető szerepet is betölteni. Viszont ha nem lehet, azzal is megelégszem amim van.. Egy ideig. :) Egyszóval, szeretném kipróbálni itt az oldalon magam más és más témákban is, és köszönöm hogy itt lehetek. :)

 

Nevem: Szofi, vagy a köznyilvánosságban Zsófi
Honnan írok: Többnyire az íróasztalom mögül, de gyakran az ágyamból is.
Korom (nem kötelező megadni): Hivatalosan 19, de az olyan köztes, felejthető szám. Legyen inkább közel 20.
Főblogom: helloszofiblog.blogsot.hu
Mióta blogolok: Legelső blogomat, még 2012-ben nyitottam meg, ami tapasztalatlanságból és elszántság hiányából adódóan nem volt hosszú életű. Utána kisebb-nagyobb szünetekkel blogoltam különböző oldalakon, majd 2015 júliusába nyitottam meg mostani, azóta állandó blogom.
Az én témaköröm: Utazás, DIY elemek valamint kisebb tapasztalatok alapján íródott tanácsadások, vélemény nyilvánítások
Bővebben magamról:
Alapjáraton Miskolci, de most már időm nagy részében Debreceni diák vagyok, aki próbálja megcsillogtatni szerkesztői ambícióit. Régóta blogolok különböző formába, és szerintem már minden téren kipróbáltam magam a létező majdnem mindegyik felületen, ami az internet bugyraiban csak megtalálható. Imádok kézműveskedni, így ezen a vonalon indítottam el 2015-ben HelloSzofi blogom, ami eredetileg OmbreLemonade néven keletkezett. Valami oknál kifolyólag nem éreztem azt a nevet eléggé magaménak, így 2016 májusában, majdnem egy évvel a nyitás után megtörtént az arculatváltás, mivel azóta teljes mértékben meg van elégedve a kicsi szívem. A Blogger Queens írói csapatához hivatalosan2017 augusztusában csatlakoztam szerkesztőként. Remélem, elnyerik majd a tetszéseitek az általam kedvelt témákban megosztott irományaim ^^

 

Sziasztok! Köszöntünk mindenkit a bloggerqueens.gp nevű oldalon, ami egy szép júliusi hétvégi napon született meg.
Az alapötlet már több éves kis titkos álom, miszerint több szerkesztő vezet egy sikeres online magazint, ahol több témát feldolgozunk, így mindenki megtalálhatja a kedvére valót. Lesznek ajánlók, DIY-cikkek, lelkis posztok, kultúrával foglalkozó anyagaink, valamint a gamerek és az alternatív divat szerelmei is otthon érezhetik magukat. Ezek mellett még számtalan dolog várható tőlünk! ;)

Mindenkinek kellemes böngészést kívánunk:
A szerkesztőség

Az alábbi oldalakon követhetitek a Blogger Queenst:

    

 
Címkefelhő
 
Szerkesztők szerint
Amy Anna Eszter Limonadee Ninaa Közös cikkek Andi Dzsenii Irrelevance Szofi Thea Isabelle
 
Üzenőfal

» Többen vagyunk, kérlek, így írj!
» Cserét nem áll módunkban elfogadni!
» Mellőzd a trágár szavakat!

 
Szavazz
Közeleg a tél...
Mit szeretsz télen csinálni?

Új, melegebb ruhákat vásárolni
Készülni karácsonyra
Türelmesen várni a téli szünetet
Sokat olvasok
Sorozatokat nézek
Az újévi bulira készülni
Összegezni az évet, majd terveket alkotni az új évre
Bekuckózni gyertyák között egy vastag pokróc alá
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Fő blogjaink
Amy Anna Eszter Ninaa Andi Irrelevance Szofi Thea
 
Iratkozz fel hírlevelünkre!
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Oldalinfók
Indulás 2017.07.05.
Szerkesztők Bővebben rólunk itt
Téma minden, mi minket érdekel
Tárhely G-Portál
Böngésző nem Internet Explorer
Köszönet
GYIK Gyakran ismételt kérdések
Oldalinfók Online
Lap tetejére Lap tetejére

 
Tartalomjegyzék
Friss bejegyzések
2017.12.18. 19:00
2017.12.17. 14:50
2017.12.09. 17:59
2017.12.06. 22:32
2017.12.06. 21:33
Friss hozzászólások
 
Impresszum Vendégkönyv Reklámkönyv Főoldal Oldal tetejére

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto